Karibiens Jamaica

Vackra Karibien som är som en kedja av öar. Här ligger bland annat Jamaica, en ö som bjuder på mycket vackert. Här blomstrar turismen. Ett resmål som är mycket populärt är Dunns River Falls. Ett mycket berömt vattenfall. Här kommer många turister för att beskåda detta vackra vattenfall. Terrängen här är stenig och mycket ojämn men det går att gå här. För den som tycker att det är jobbigt att gå där eller som inte vill bli blöt kan ta trapporna. Att ta sig upp tar cirka 1-1,5 timmar att klättra upp. Men det är värt mödan

Ett annat vattenfall är YS Falls som öppnades 1992. Här får vi inte bara beskåda ett vackert vattenfall utan här får vi även se trädgårdar med magnifika träd.

YS Falls öppnade 1992. Det är en naturbaserad attraktion som erbjuder möjlighet att uppleva skönheten i vattenfall omgiven av lummiga trädgårdar och magnifika träd. Sammanlagt så finns det sju vattenfall. Det finns livräddare här utifall att en olycka skulle vara framme.

Jamaica är mycket naturskön och erbjuder alla besökare en intressant semester. Det mesta är en fröjd för ögat och att det blir en oförglömlig semester kan vi alla förstå att det blir. Glöm inte kameran. Fånga alla tillfällen på bild. Detta blir en resa som blir ett minne för livet. Något som man kan ta fram och prata om flera gånger under resten av livet.

Vita sandstränder tackar man inte nej till. Sola och bada och njuta av livet. Ta en god lunch eller middag på några av stadens mysiga restauranger. Promenera längs strandkanten en ljummen sommarkväll. Ta med hela familjen och gör en resa som ni sent kommer att glömma. Karibien lovar sina turister en underbar tid medan de är på plats. Ni kommer inte att bli besvikna. Det är en sak som är klar!